Mc-tur står på schemat idag oxå!! *tjohoo* Idag blir det en tur till Åmål och bluesfestivalen. Vi som ska åka idag är jag, mannen, far & svärfar. Det ska bli trevligt att spendera dagen tillsammans med karlarna.
Igår var vi på Terassen, Mariebergsskogen, och käkade god glass. "Vi"= jag, D, mor & far, Saga Dennis & Bea.  Vi firade att semestern kommit för de av oss som inte redan "gått på ledighet" ;) Men framför allt så firade vi Beas 30årsdag!! Grattis käre svägerska!!!!
Nä nu måste jag plocka bort frullen och sätta lite fart!!
Ha en bra dag- det ska jag!!

Jupp, så lyxigt ska jag ha det i em :)
Ska åka ner till svärmor på salongen och bli omhändertagen, Ska bli klippt, färgad och få lite slingor. *gött*

Ikväll kommer Matti & Camilla hit en sväng.Det var alltför längesen vi sågs nu.

Som jag skrev igår skulle ju dagen ägnas åt mc-körande. Precis så blev det oxå!! *nöjd*
Jag måste säga att det gick över förväntan bra med magen och diverse graviditetskrämpor. Enda minuset var att jag inte längre kan knäppa byxorna på mc-stället *oops* Å detta trots att jag har D's gamla ställ, det han hade när han var storleken större..
Några bilder från gårdagen...
första stoppet, Shellmacken i Skåre.
kära papsen som bjussade på ALLT under resan *tack*
tjockisen i uppknäppta mc-byxor
Bilprovningen i Arvika, där vi anslöt till gänget från JösseMC
Bilprovningen i Arvika
papsen och hans mc
papsens och
fikapaus

fikapaus
fikapaus
framme vid resans mål; Tyrigrava, 2 mil söder om Oslo
Tyrigrava
Tyrigrava veikro  Mc-träffar varje onsdag
kolla in handtagen bak på cykeln!
handtagen. Övningskörning på norskt vis
frän cykel

Ja, idag blir det en tur på mc, en tur av den längre sorten. Ska köra Oslo t.o.r. Ska bli såå härligt i detta vädret!! Hoppas nu bara att det känns OK med magen..?!? Annars får jag väl vända efter vägen.. Hoppas på att jag hinner ta lite bilder efter vägen, så ni får se i morgon.
Nu ska jag släppa ut kaninen i sommarburen, ta en promenad med vovvarna och sen bege mig till Skåre för att därifrå sällskapa med papsen.
Ha en underbar sommardag!!!Igår var det äntligen dax!! Zambo fick inviga sin nya, stora sommarbur. Där får han vara på dagarna så länge det inte regnar. Han är såå lycklig över det!! Jag bara tittade på honom en lång stund när han skuttade runt som en tok. Det värmde i mitt "mattehjärta"!!