För andra dagen i rad har vi startat dagen med vovvedejt, som innebär långpromenad i skogen. Å jag blir såå lycklig när jag ser alla vovvarna springa runt lösa i skogen och härja fritt. I går var vi en flock bestående av 7 vovvar och i dag var det 5. Alla kommer överens och de är bara så glada!! Xtra glad blir jag ju givetvis när min lilla gangster sköter sig och klarar av att följa oss hela promenaden utan att smita (något som numer känns som en omöjlighet när jag är ensam)!! Har han bara en flock där det ingår någon eller några "roliga" vovvar då går det hur bra som helst! *lycklig* Något som oxå värmer mitt mattehjärta otroligt mycket är att se hur Ambra "blommar ut" och fullkomligt älskar livet, i skogen , med alla kompisarna!! Då är det svårt att påminna sig att vi för bara ca en månad sen stod inför två tuffa alternativ vad gällde henne; operation eller avlivning! Vi hade ungefär 5-10minuter på oss att bestämma. Som Ni då säkert förstår bestämde vi oss för det första alternativet- tack å lov!!!


hela flocken på morgonens tur
Ludde, Sascha, Synna, Ambra & Zion

                    
Ludde, Sascha, Ambra & Synna                                                                 Ambra & Sascha

  
      Zion & "Rutan" in action (igår)    Ambra & Zion trötta men lyckliga!!
"syskonen Björck"; Synna & Sascha

Jag är sedan en tid tillbaka Buzzador, vilket innebär att man alldeles GRATIS får chansen att prova på olika produkter och tjänster.
Just nu behövs Buzzadorer, som har små barn eller som väntar smått i dagarna, till kommande kampanjer.
Ta chansen, ju snabbare Du registrerar Dig desto större är chansen att just DU blir utvald till någon utav dessa kampanjer. 
Registrera Dig via länken senast 5 september. - En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=LindaDahlman

Japp så har det äntligen blivit av, den nya datorn är beställd och nu är det bara att vänta...

  
Det blir en Samsung N150 å jag längtar... 
Tack snälla Jennie, designbyjennie.blogg.se, för den finfina designen!! Jag är supernöjd!!
Eller iaf promenix. Jag har varit vaken typ hela natten *grrr* Jag förstår inte varför jag inte bara kan få sova när jag är såå trött!!?? Nu blir det iaf en långpromenix med svägerskan och hennes barn samt våra vovvar..
Nä jag har inte hunnit med alls, tyvärr...
Ska bättra mig! Hinner inte just nu, men jag ska....
Idag har jag städat som en tok heela dagen, nu ska jag hoppa in i duschen och se om jag hittar några kläder jag kommer i. Vi ska ut med båten ikväll och lyssna på Winnerbäck m.fl. *mys*