Segstartad idag

5kommentarer

Ja, idag var det verkligen svårt att få upp ögonen och ta sig ur sängen *gäsp*
Jag är ju så trött, så trött.
Tänk om jag bara kunde få sova normalt, en hel natt, det vore såå gôtt!
Antar att jag inte kommer sova så mycket de närmsta åren heller, så varför kan jag inte bara få göra det NU!!??

Har iaf fått i mig frullen... 

Ska sätta mig ner å kika lite på skolarbetet igen. Det det "flummiga" jag skrev om igår...

Sen ska jag packa in hundarna i bilen och åka till Sophia och hennes vovvar, på Lövåsen. Vi har en vovvedejt!!
 Ska bli skönt att komma ut i skogen en stund å låta hundarna springa av sig lite.


Sophia (t.v) å hennes vovvar, Troy & Aussie,
när vi deltog i paraden under "Kil hela veckan" tidigare i sommar.


Sen tänkte jag ta mig en tur till Wåxnäs.
Tänkte kika in på Hund- & kattspecialisten.
Har inte varit där sen de bytte lokaler.
Någon som varit där?

Nä, nu får jag sätta lite fart!!

5 kommentarer

Lisa H

03 Sep 2010 22:29

japp, varit där och det var jättefint. kändes mer som en "butik" nu...inte så haffsigt. Men de är helt klart bäst på åtminstone hundpryttlar.

Linda

04 Sep 2010 06:50

Ja, jag kan tänka mig att lokalbytet verkligen blev ett lyft för butiken... Nu körde det ihop sig lite för mig med tide. Igår så jag hann inte dit, tyvärr. Såg de hade erbjudande på den hundmaten jag köper så jag hade tänkt passa på , men det får bli ett besök en annan dag och så får jag väl snällt betala fullpris i stället :)

Melanie

04 Sep 2010 06:57

Jag sov så jäkla illa i slutet också, man var ju uppe hela tiden och fick som sagt ingen sammanhängande sömn. Nu får man kanske inte heller så mycket sömn (alla nätter/dagar är iof olika), men när man väl får sova så sover jag så jäkla gött! Mycket bättre än under grav så det är härligt. Men det gäller verkligen att passa på att sova/vila när bebis gör det, även fast det är svårt ibland.

Linda

04 Sep 2010 07:18

Det är många som säger att det är så här mot slutet, att man liksom ställer in sig på vad som väntar. Bara det att min kropp började ställa in sig på sömnbrist väldigt tidigt så kanske "bäbis" vil komma ut tidigt oxå..?! Hoppas på det men tror inte så mkt :)

Hoppas allt är bra med Er, hela familjen!!

Hör av Dig när det finns utrymme för besök!!

Kram

Melanie

04 Sep 2010 08:18

Det där är ju verkligen så olika, precis som med allt annat haha!! Min kusin (henkas Lea) hon har sovit hela tiden sen hon kom liksom. Jag kan inte klaga på Moas sovvanor, hon vaknar 1-2 ggr och det är ju inte mkt för en spädis egentligen. Men det är ju det att det tar sånt tid med maten, byten osv på natten. En timme eller längre tills hon somnar om, så därav inte mkt sömn för en annan. Men ja, kunde varit värre. Så länge hon inte får koli så är vi nöjda!



Veckan som kommer är rätt smockad. Vi ska på bankmöten, packa, bvc, skriva faderskapsintyg och sen flytta. PUH!!!! Men när vi flyttat in i Skattkärr får du gärna komma på besök, men då kanske du redan har en liten vem vet? ;)



Förbered dig på att gå över tiden. Jag gjorde det och det gjorde det hela mkt lättare. Bebisen kommer när den är redo och inget kan man göra för att påverka det. Sen är det inte roligt att gå över, jag vet;-) Jag var ju i 42+1 när det blev akutsnitt. Men bättre att vara inställd på övertid, än att tro att man ska få tidigare liksom. För sin egen skull alltså.



Kram!

Kommentera

Publiceras ej